Onze Visie

Proteïnebar is opgericht in 2015 en is een jong bedrijf wat streeft naar kwaliteit en service voor onze klanten. De klanten van Proteïnebar zijn zich bewust van hun gezondheid en letten daarom meer op hun voeding.

Onze kracht ligt hem in het aanbieden van producten met een hoogwaardige gehalte van proteïnes. Al onze producten worden zorgvuldig geselecteerd en bevatten zo min mogelijk kunstmatige toevoegingen.

Vanuit onze passie voor hoogwaardige gerelateerde proteïne producten hebben wij een assortiment opgesteld die voldoet aan onze kwaliteitseisen.
Uit het grote aanbod in proteïne producten hebben wij een selectie gemaakt wat alleen het beste is voor onze klanten. Ons assortiment is specifiek gericht op producten waarin alleen hoogwaardige proteïnes in voorkomen. Hierin hebben wij gekeken naar producten waarin geen onnodige toevoegingen, kleur- en smaakstoffen of andere chemische bestandsdelen aan zijn toegevoegd. Ons aanbod is onder te verdelen in proteïnerepen, proteïnepoeders en voedingssupplementen.

Proteïnebar heeft service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Proteïnebar streeft altijd naar continue verbetering van onze producten en service. Feedback van onze klanten nemen wij altijd ter harten. Voldoet onze service niet aan uw verwachtingen of heeft u tips/suggesties om onze service en assortiment te verbeteren? Laat dit ons dan weten en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Proteïnebar
D. Rosdorff
Frederik Hendrikplantsoen 30
2351 GK Leiderdorp
Nederland

T: +31 (0)6 48815929
W: www.proteinebar.nl  
E: info@proteinebar.nl 

Kvk: 62662120
BTW: NL175052694B02