Verzendingen

Levertijd

Proteïnebar streeft ernaar producten altijd zo snel mogelijk bij de klant af te leveren. Wij hanteren een levertijd van 1 – 3 werkdagen. Indien de producten op voorraad zijn en de bestelling wordt geplaatst voor 16.00 dan is het doorgaans de volgende dag geleverd. Indien producten niet direct beschikbaar zijn verzenden wij de bestelling altijd in één keer.

Indien je bestelling geplaatst is ontvang je hierover per mail bericht. Als de bestelling wordt verzonden ontvangt u per mail bericht waarin de track en tracé code wordt gemeld zodat u zelf het pakket kan bijhouden.

Mocht het toch gebeuren dat je verzending meer dan 1 dag vertraging oploopt stellen wij je daar uiteraard altijd netjes van op de hoogte.

Verzendkosten

Vanaf €60 wordt de bestelling gratis verzonden binnen Nederland en Belgie. Onder dit bedrag betaal je de verzendkosten van €6,95. Deze tarieven gelden voor Nederland en Belgie.

Verzending naar Duitsland en Frankrijk kost €7,50. Het is ook mogelijk om je bestelling naar andere landen te laten verzenden. Neem voor mogelijkheden en tarieven contact met ons op.

Bezorgdiensten

Proteinebar maakt gebruik van verschillende leveranciers voor onze producten. De bestellingen worden meestal geleverd door Post NL maar kunnen afwijken indien een leverancier gebruik maakt van een andere bezorgdienst. De bezorgdienst wordt vermeld in de bevestigingsmail.

Wij hanteren een vast tarief voor onze bezorgkosten van €6,95 voor bestellingen onder de €60. Bij bestellingen van €60 of hoger rekenen wij geen bezorgkosten.

Onze pakketten worden zorgvuldig ingepakt en geleverd conform de regels.

Pakket volgen

Bij het plaatsen van een bestelling ontvangt u een bevestigingsmail met daarin een notificatie over de bestelde producten en de kosten. Indien de bestelling wordt verzonden ontvangt u hierover een mail met daarin een track en tracé link. Als u hier op klikt kunt u zien waar de bestelling zich bevind en wordt er een indicatie weergeven van de bezorgtijd.

Annuleren & Retourneren

WAT TE DOEN BIJ ANNULEREN OF RETOURNEREN

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kostenloos. 
Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien Proteïnebar reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).

 

RETOURNEREN/AFKOELPERIODE

Consumenten hebben een afkoelingsperiode van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn o.a. gepersonaliseerde producten/maatwerk. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. Zie voor meer informatie artikel [X] van onze algemene voorwaarden.

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. Proteïnebar zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Wij adviseren om bij retournering te kiezen voor de pakketpost van PostNL. Voor verzending van een pakket tot 10 kg (met Track & Tracé) betaalt u  € 6,95

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk of per mail aan Proteïnebar kenbaar te worden gemaakt. Gebruikt u hiervoor ons invulformulier of stuur ons een e-mail. Vermeld u hierbij a.u.b. in ieder geval uw volledige naam en bestelnummer en de artikelen die u wenst te annuleren, ruilen of retourneren. Ter verbetering van onze klantenservice zouden wij  het op prijs stellen wanneer u ons de reden hiervan laat weten. U bent hier uiteraard conform de wet Koop op afstand niet toe verplicht. 

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden. 


Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Proteïnebar  heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. 

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen na retourmelding aan u terugbetaald.

Retouradres:

Proteïnebar
Frederik Hendrikplantsoen 30
2351 GK Leiderdorp
Nederland