Crea5 300 Gram

Crea5 300 Gram

Model:Crea5 300 Gram
Beschikbaarheid:Op voorraad
Prijs: €29,95 Excl. BTW: €24,75
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst Product vergelijk

Crea5 van Hype Nutrition voor keiharde spiermassa!

Artikel nr: 1001

Crea5® Creatine kenmerken:

  • Snel meer spierkracht
  • Maximale pomp tijdens je training!
  • Meer keiharde spiermassa
  • 100% directe opname


Crea5® formula van Hype Nutrition zorgt ervoor dat je langere intensievere workouts kunt doorstaan. Ervaar in korte tijd meer spiervolume, uithoudingsvermogen en krachttoename. Door de extra spierkracht en volume stimuleert het de aanmaak van spiervezels.

Crea5® fungeert als een systeem gemaakt om spierafbraak tegen te gaan en helpt bij de groei en herstel van de spieren.
Crea5® is een mengsel van vijf topkwaliteit soorten creatine aangevuld met een zeer geconcentreerd Fenugreek extract.

De zuiverheidsniveaus van de ingrediënten zijn van de aller hoogste kwaliteit, hierdoor worden ze sneller door het lichaam geabsorbeerd. Dit voorkomt een opgeblazen gevoel en darmklachten. Crea5® is van zeer fijne topkwaliteit en bestaat uit kleine diamantvormige deeltjes, hierdoor heeft de creatine meer oppervlakte, wat zorgt voor maximale opname door de spiercellen.Wat maakt deze 5 soorten zo bijzonder?


CEE 
Creatine Ethyl Ester wordt zeer snel door het lichaam opgenomen en helpt zo in de eerste fase van spiergroei en herstel. Deze Creatine neemt weinig vocht mee en geeft geen irritatie in de maag.

CEEM 
Creatine Ethyl Ester Malaat is het broertje van de CEE, alleen gekoppeld aan Appelzuur, dit is niet alleen goed voor de onderdrukking van maagirritatie maar Appelzuur zorgt zelf ook voor een verbetering van het uithoudingsvermogen.

Tri Creatine Malaat
 Deze speciale vorm van creatine bestaat uit 3 creatine moleculen gekoppeld aan 2 Di Malate moleculen. Deze unieke vorm verhoogd de opname in bepaalde spiervezels waardoor het product als geheel elk onderdeel van de spier bereikt.

Creatine Monohydraat
 Meer dan 3000 studies, inclusief de EFSA commisie van de Europese unie, hebben de werking van deze creatine bewezen. 
Creatine monohydraat wordt langzamer verwerkt, deze geeft daardoor heel veel spiervolume en spierherstel.

CreaDiamond TM
 Creadiamond is een speciaal ontwikkelend Creatine micro diamant. Deze diamantvormige kristallen hebben een groot oppervlak voor maximale verwerking. Omdat de deeltjes ultra klein zijn worden deze bijna in zijn geheel opgenomen. Maximale creatine in je lichaam!

Kortom, de mix van deze 5 soorten creatine zorgt voor een optimale multi-stage opname binnen de gehele spiergroep voor optimaal spieropbouw en herstel. 
In een periode van 5 minuten tot 5 uur heb je een toevoer van Creatine.

Fenugreek Extract
 Het zeer geconcentreerde Fenugreek extract is een natuurlijke groeihormoon booster. Groeihormoon is het hormoon die nodig is voor spieropbouw. Door de synergethische werking met de Creatine blend merk je dat je met sprongen vooruit gaat in de sportschool.

Er is geen concurrent voor Crea5® omdat de ontwikkelaars van Hype echt geloven in het maken van topproducten van de hoogste kwaliteit met ongeëvenaarde resultaten!

Crea5 creatine formula
 Creatine Monohydraat
Creatine EE (ethyl ester)
, Creatine EEM (ethyl ester malaat), 
Tri Creatine Malaat
, CreaDiamond TM
, Geconcentreerd Fenugreek Extract

Inhoud: 300 gram


Dosering:Meng in de oplaadfase (5 dagen) 2 maal per dag 10 gram, 2 scoops Crea5 met water, vruchtensap of Whey Proteine. Neem na de oplaadfase gedurende 5-7 weken 2 maal per dag 5 gram 

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           Goed